En duo-behandling ger dig möjlighet att dela upplevelsen av en behandling tillsammans med någon du håller av. Umgås, få ny energi och ha en mysig stund tillsammans. Ni blir omhändertagna utav en SHR-Auktoriserad Hudterapeut som gör behandlingen växelvis mellan er. Självklart kan vi också skräddarsy duo-behandlingar utifrån era önskemål. Det går också att boka nästan alla ordinarie behandlingar, för två personer, med två SHR-Auktoriserade Hudterapeuter. Då till ordinarie prislista per person och behandling.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling
Murad AHA-behandling
C-vitaminbehandling
Acnebehandling
Duo-behandling


Avancerad hudvård

Allmänt om kemisk peel
BetaPeel
Cryo (frysning)
Diamantslipning och ultraljud
InnoPen Microneedling
TCA-peel


Fransar/Bryn 
Färgning och formning
av fransar och bryn


Fläckar och kärl
Fibrom/hudflikar
Åldersfläckar
​Ytliga blodkärl


Hårborttagning med vax
Vaxning

Fötter
Fotvård/pedikyr

Annat
Liftmassage 

Ansiktsbehandling Duo
Här lägger vi fokus på resultat så väl som på er upplevelse. Behandlingen inleds med en avtvätt följt av en passande peeling och ånga. Med en väl förberedd hud följer portömning, massage, inpackning och avslutningsvis en passande kräm. Det ingår även hudanalys och ni får med er prover på eventuella produkter vi vill rekommendera er. Vi arbetar med Murads resultatinriktade hudvård.
1195 kronor för 2 personer

C-vitaminbehandling Duo
Behandlingen inleds med avtvätt och därefter en enzympeel för att få bort överflödigt med döda hudceller. Huden är nu optimalt förberedd och mottaglig för en C-vitaminmask med hög koncentration av stabiliserat C-vitamin som masseras in i huden. Masken får sedan verka ytterligare en stund innan den tvättas av och behandlingen avslutas med passande kräm.
895 kronor för 2 personer

Focus Brow Duo
Bryn står verkligen i fokus i dag och därför har vi specialdesignat denna behandling för att hjälpa er med bryndesign. I behandlingen färgar vi brynen och formar dem med vax eller plockning. Efter behandlingen får ni bekanta er med Glo Minerals brynmake-up för en perfekt finish.
595 kronor för 2 personer

Massage-Hydro face Duo

Här växlar ni mellan en lugn stund med en fuktgivande mask från Murad och en djupgående och cirkulationsökande rygg- och nackmassage för total avslappning.
795 kronor för 2 personer