MASSAGE

KLASSISK MASSAGE
Klassisk muskelmassage för hela kroppen som mjukar upp spända muskler och ger en skön avslappning. I alla våra massagebehandlingar använder vi ekologiska oljor av högsta kvalitet. Klassisk massage arbetar uteslutande med kroppens mjukdelsvävnader. Det vill säga muskler, hud och bindväv.

Den klassiska massage har många goda effekter på stela och trötta muskler. Dessutom gör massagen så att en muskel som blivit uttröttad av arbete återhämtar sig fortare än om den bara får vila.

Den klassiska massagen är allmänt smärtlindrande, lugnande och antas höja prestations och koncentrationsnivåerna. Många går på regelbunden massage för att underhålla kroppen och på så sätt undvika eller minska stress och öka välbefinnandet.

BINDVÄVSMASSAGE MED LPG/ENDERMOLOGIE
Behandlingen innebär att man med motoriserade rullar och vakuum sträcker och knådar vävnaden. Resultatet blir att sammanväxningar i bindväven löses upp så att blodcirkulationen främjas och kroppens rörlighet ökar. Andra positiva effekter är att lymfan dräneras så att överflödig vätska, slagg och toxiner försvinner från vävnaden och muskulaturen mjukas upp.

BINDVÄVSMASSAGE MED MARINA PÄRLOR

 

Boka när Du har tid! Med vår onlinebokning sköter du dina bokningsärenden enkelt och bekvämt. Du kan både boka och göra avbokningar samt ändra din bokade tid. Tjänsten är öppen dygnet runt.