IMAGE Skincare är ett amerikanskt, evidensbaserat och kliniskt hudvårdsföretag som erbjuder kliniska hemvårdsprogram och professionella produkter med effektiva behandlingar.
Image Skincare är det hudvårdsmärke som växer snabbast i branschen sedan det startade år 2003. IMAGE Skin Care är ledande inom professionell hudvård med sina kliniska ingredienser, smarta botaniska extrakt och har ett nätverk med över 20000 hudexperter i över 60 länder. Produkterna har en teknologi som är ett genombrott inom hudvård och som gång på gång bevisar verkliga och långvariga resultat.

Med hjälp av ny teknologi producerar IMAGE Skincare de mest effektiva produkterna mot ”anti-aging” och hyperpigmentering som uppnår omvälvande resultat. 

IMAGE innehåller den högsta procentuella andelen aktiva ingredienser (som är godkända av FDA), för att nå de senaste framstegen inom ny hudvård. Märket är mycket brett och därmed kan vi individanpassa en hudvårdslösning för alla typer av behov.

Produkterna är återfuktande, välbalanserade och fria från parabener, ftalater, syntetiska doft och färgämnen och naturligtvis inte testade på djur.

Du kan läsa mer om varje enskild produkt och även beställa i vår butik