om oss


Välkommen till Diatermikliniken, Din hudvårdsklinik i Kalmar grundad 1990. Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, en sammanslutning för Auktoriserade hudterapeuter i Sverige, som ställer höga krav på utbildning och etik.


Ann-Charlotte Andersson Rosén
Klinikens grundare och ägare sedan 1990. Ann-Charlotte är SHR-Auktoriserad Hudterapeut med vidareutbildning och SHR-certifierad Specialiserad Hudterapeut vid Uppsala Universitet, IPL/lasercert, Epilering/Diatermicert samt innehavare av Gesällbrev och Mästarbrev. Hon har dessutom läst kurser till C-nivå inom Biomedicin vid Linnéuniversitetet samt stressfysiologi vid Umeå universitet. Inom SHR har Ann-Charlotte haft uppdrag som examinator under 10 år, suttit i Utbildningsutskottet och varit Vice ordförande i SHR:s styrelse samt Etiska rådet. I dag sitter Ann-Charlotte i tekniska kommittén i SIS för utarbetandet av en Europeisk standard för hudterapeuten genom europeiska CEN.
 

Stephan Osthaus
Stephan är kirurg på Länssjukhuset i Kalmar och driver dessutom en privat mottagning hos oss på Diatermikliniken för behandling av ytliga kärl och åderbråck på ben. Stepan opererar också bort födelsemärken/leverfläckar estetiskt.
Stephans mailadress är sosurgery@telia.com. Du kan boka en konsultation i vår bokning.