Esse + Intensity serum

Pris:
1 799 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2135537
Antal:
Intensity Serum är den produkt som passar bäst för den som vill ha ett snabbt resultat mot framträdande rynkor. Du kommer se resultat efter två veckors regelbundet användande.

Passar alla hudtyper men främst för dig med fina linjer och rynkor.

Egenskaper: Ett naturligt alternativ till botox då den slappnar av muskler. Det är också flera fördelar med produkten om den används dagligen. Den tydligaste är en utjämning av huden samtidigt som linjer och rynkor minskar. För äldre personer som är mer angelägna om en fastare hy, är Ageless Serum ett bättre alternativ.

Aktiva Ingredienser:
– Parakrasseextrakt – (Acmella Oleracea): Detta extrakt har en kraftigt muskelavslappnande effekt – muskeln slappnar av så att rynkor jämnas ut efter bara 1 till 2 timmar. Vid regelbunden användning, över tid, så minskar rynkornas djup och det sker en utjämning av huden.
– Prebiotika – Inulin och α-glukos-oligosackarider ger näring åt godartade mikrober.
- Probiotika – Detta serum innehåller Lactobacillus men cellen har avsiktligen splittrats och sedan filtrerats. Extraktet har fortfarande förmåga att förändra mikrofloran på huden genom att den har en nedbrytande effekt på oönskade mikroorganismer.
– Djävulskloextrakt: Tillförs i produkten då det har visat exceptionellt goda resultat i sitt skyddande av elastin och kollagen.
– Kigeliaextrakt: Skapar en starkt åtstramande effekt på huden. Resultatet märks efter två veckor av regelbundet användande.
– Lågmolekylär Hyaluronsyra: Denna produkt håller betydande halter av Hyaluronsyra. Maximal återfuktning och antirynkeffekt kan förväntas av Hyaluronsyran i denna produkt.

Användning: Rynkor reduceras effektivt 2 timmar efter appliceringen. Det tar mellan 1 till 2 timmar innan de aktiva ämnena har effekt på den underliggande muskeln. Använd dagligen (på morgonen) för bästa effekt. Regelbundet användande slätar ut huden och minskar linjer och rynkor över tid. Den dubbla funktionen leder till en tydlig reduktion av rynkor omedelbart i kombination med en långsiktig effekt vid dagligt användande.