Esse sensitive eye cream

Pris:
729 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2114741
Antal:
Hjälper känslig hud att återfukta det ömtåliga området kring ögonen, utan att framkalla inflammation. 

För vem? Passar alla hudtyper, men främst för den känsliga.

Egenskaper: Ögonkrämen är formulerad för att aktivt lugna och skydda reaktiv hud samt även ta sig an tecknen på åldrande hud.

Aktiva Ingredienser:
- Nivå 2 probiotika: Bidrar till en god bakterieflora runt ögonen. Detta lugnar huden samtidigt som hudcellerna börjar producera mer hyaluronsyra, mer mjölksyra samt mer defensiner (antimikrobiella peptider).

- Albiziaextrakt: Detta fantastiska växtextrakt som även är en av nyckelingredienserna i Eye Contour Cream lyfter ögonlocken, minskar kråksparkar och minskar svullnader. Albizia har visat sig öka kollegensyntesen med 256% och elastinsyntesen med 229%.

- Myrothamnusextrakt: Även detta magiska växtextrakt finns med i Eye Contour Cream. Myrothamnus är en av det mest fuktåtergivande ingredienserna som finns att få tag på i världen. Det har visat sig att denna ingrediens ökar hudens fukthalt med 28% efter enbart 2 timmar efter applicering. Det innehåller även en väldigt hög halt med antioxidanter.

- Hyaluronsyra: Vegetabilisk lågmolekylär hyaluronsyra ökar ytterligare fukthalten i huden.

Användning: Två gånger dagligen. Pumpa ut en liten mängd mellan fingertopparna. Fördela varsamt på ögonlocket och under ögat i en utåtgående riktning. Följ efter med vald Esse Sensitive Moisturiser.

Ytterligare användning:
AppIicera på inflammerade, skorviga eller irriterade hudområden för att läka och lugna.