Laser

LASER

DIATERMI

Före och efter bilder

Före och efter bilder

Laser

Permanent hårborttagning

För att kunna ta bort hår med hjälp av laser krävs vissa förutsättningar. Det som händer vid behandlingen är att man skjuter i väg en ljuspuls in i din hud. Detta ljus ska absorberas av pigmentet (melaninet) i dina hårstrån. När det gör det omvandlas ljusenergin till värmeenergi och hårstrået hettas upp. För att nå en permanent förstörelse av hårväxten behöver man uppnå ca 70 grader i hårroten. Eftersom ljuset inte kan skilja på pigment i huden och pigment i hårstråna är det viktigt att du är så blek som möjligt. Är huden brun kommer ljuset att absorberas där och skada huden. Vi behandlar inte mörk eller solad hud. Vi rekommenderar att du under din behandlingstid helt avstår från att sola det område som behandlas. Du ska heller inte använda dig utav brun-utan-solprodukter. Om du har plockat håren nyligen med pincett eller vaxat måste vi vänta tills håren vuxit tillbaka. Eftersom det är själva strået som är måltavlan för ljuset får vi inget resultat om hårsäcken är tom. Det är också anledningen till att du inte får plocka bort några strån mellan behandlingarna. Du får klippa och raka håren.
 
 Eftersom det är just pigmentet (melaninet) i hårstråna som är målet för ljuset fungerar denna metod inte på vita, ljusa eller för tunna strån. Här väljer vi i stället diatermi.
 
 Antalet behandlingar är högst individuellt och olika områden på kroppen kräver olika många behandlingar. Det är bara när håret är i växtfas som behandlingen tar. Allt hår är inte i växtfas samtidigt så för att täcka in alla hårs växtfas behöver man göra ett antal behandlingar. Antalet behandlingar beror också på vad ditt mål är. Vill du bli av med hälften av håren eller 80 % eller 100 %? De flesta personer, givet att förutsättningarna finns, är nöjda vid 4-8 behandlingar. Man kan komplettera med diatermi om det är väldigt lite och glest med hår efter några behandlingar.
 
 Vid en kostnadsfri konsultation kan vi titta på dig och bedöma dina förutsättningar. Utifrån det och dina önskemål kan vi uppskatta antal behandlingar och kostnad.

Boka när Du har tid! Med vår onlinebokning sköter du dina bokningsärenden enkelt och bekvämt. Du kan både boka och göra avbokningar samt ändra din bokade tid. Tjänsten är öppen dygnet runt.