Derma System 507®

Derma System 507®

Krämerna har en modern teknologi och kombinerar utvalda mjukgörande ämnen med mjölksyra. Mjölksyrans egenskaper har varit kända i århundranden. Omtalade skönheter som Cleopatra och Marie Antoinette tog regelbundna bad i sur mjölk för att bibehålla sin skönhet. Mjölksyra som finns naturligt i huden har flera positiva effekter. Den är fuktighetsbevarande och gör huden mjuk och smidig och fina rynkor slätas ut. Den har en peelande effekt som gör att döda hudceller avlägsnas och huden förnyas snabbare. Den påverkar också kollagenet så att huden blir fastare.

Derma System 507 AHA dag- och nattkräm innehåller 6% mjölksyra och är rik på antioxidanter. Den innehåller grapefruktolja samt E och A vitamin som stärker hudens motståndskraft. Kombinationen av dessa ingredienser och mjölksyra kommer att ge dig en klarare och fastare hud. Dagkrämen innehåller solskyddsfaktor 15 som skyddar mot UV-ljus.

Vi skickar inom Sverige så vill Du beställa är Du välkommen att maila till info@diatermikliniken.se eller ringa oss på 0480-41 12 18. Pris för dagkräm respektive nattkräm och rengöring är 330 kronor styck plus en enhetsfrakt på 49 kronor. Du kan också gå direkt till vår butik 
 

Derma System 507 Facial CleanserEn

Rengöringslotion som gör rent på djupet utan att irritera. Återfuktande aloe vera och grapefruktsolja som hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Huden känns ren, uppfriskad och silkesmjuk.
 

Derma System 507 Facial Day Cream

Behaglig och effektiv AHA creme med solskydd 15 som är lätt och passar alla hudtyper. Den är oparfymerad och innehåller mjölksyra som binder fukt. Den gör därigenom huden mjuk och smidig och fina rynkor blir mindre framträdande.

Derma System 507 Facial Night Cream

Nattkrämen förser huden med E-vitamin som stärker hudens barriär och påverkar huden så att den blir jämn och slät. Krämen tillför också A-vitamin som stimulerar hudens tillväxt och uppbyggnad så att huden blir fastare och får tillbaka sin naturliga spänst.