Hudvårdsbehandling

Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling är hudvårdande, rengörande, korrigerande och avkopplande för alla hudtyper. Är det första gången Du beställer en ansiktsbehandling rekommenderar vi 90 minuters behandlingstid. Efter det kan man variera tiden och val av behandling efter behov gång för gång. Vi utgår alltid från hudens status och behov den dag Du kommer till oss samt vilka önskemål du har.

Att grundligt gå igenom huden några gånger om året med en ansiktsbehandling är inte bara ljuvligt skönt utan också väldigt nyttigt för huden. Mellan klassiska ansiktsbehandlingar kan man lägga in en avancerad behandling då och då, exempelvis en diamantslipning eller en kemisk peel? Läs mer om de behandlingarna under Avancerad hudvård.

Varje ansiktsbehandling inleds med en grundlig hudanalys och avslutas med rådgivning om vilka produkter som passar Din hud bäst. Du får dessutom produktprover med dig hem så att Du i lugn och ro kan prova, känna och se resultaten av Esses eller Image hudvård. Våra ansiktsbehandlingar passar lika bra på män som på kvinnor.
 

Ansiktsbehandling 90 min
En komplett behandling med avtvätt, AHA-behandling, en unik patenterad blandning av antioxidanter, antiinflammatoriska substanser och fuktgivare gör huden mjuk och fräsch eller enzympeel rik på antioxidanter, ånga, portömning, (borttagande av milier, färgning av bryn och fransar), formning bryn, massage/lymfdränage, inpackning och avslutande kräm.

Ansiktsbehandling 75 min
Som ovan men med mindre behov av portömning.

Ansiktsbehandling 60 min
Som ovan men utan färgning av bryn och fransar.

Ansiktsbehandling Ung 75 min
Hudanpassad ansiktsbehandling för Dig upp till tjugo år. Rengöring, peeling, portömning, inpackning och avslutande kräm.

Ge bort ett presentkort till den du tycker om!

Boka när Du har tid! Med vår onlinebokning sköter du dina bokningsärenden enkelt och bekvämt. Du kan både boka och göra avbokningar samt ändra din bokade tid. Tjänsten är öppen dygnet runt.