Hudvårdsbehandling

Fläckar, hudflikar och ytliga kärl

Har du problem med hudflikar, åldersfläckar, ytliga kärl, milier eller åldersvårtor? Vi ger en kostnadsfri konsultation, där vi tittar på dina hudförändringar. Därefter erbjuder vi olika behandlingsalternativ beroende på vilken typ av hudförändring eller pigmentering du har. Det kan också vara så att vi rekommenderar dig vidare till hudläkare.

Fibrom eller skin tags är vanligt förekommande små hudutskott och oftast förekommer de vid ögonlocken, i armhålor, på halsen och under brösten. Vi behandlar dessa med diatermi. Efter bildas en liten skorpa som läker på en vecka.

Lentigo eller åldersfläckar, uppträder på områden som genom åren blivit utsatta för sol oftast i ansiktet och på handryggarna. Vi behandlar dessa med cryo eller TCA-peel. Fläckarna mörknar och det bildas en tunn hinna som släpper inom en vecka vid behandling i                                       ansiktet, på kroppen tar det ca två veckor.

Ytliga kärl, ibland dyker det upp enstaka ytliga kärl, lite som "trådar", ibland som små fläckar. En del får mer uttalade områden. Vi behandlar ytliga kärl med diatermi. (Endast ansikte och dekolletage). Kärlen försvinner direkt men det blir en generell rodnad på stället som varar någon dag.

Milier är små vita "kulor" som oftast uppträder kring ögonområdet. De har ingen naturlig utförsgång och därför behöver man öppna upp huden lite försiktigt för att lyfta ut dem.

Seborroiska keratoser eller åldersvårtor, kan dyka upp lite varsomhelst på kroppen och det finns en ärftlig faktor. Dessa tar vi bort antingen med diatermi eller skrapning. Det bildas en skorpa och tar ca en till två veckor innan huden är helt läkt.

Ge bort ett presentkort till den du tycker om!

Boka när Du har tid! Med vår onlinebokning sköter du dina bokningsärenden enkelt och bekvämt. Du kan både boka och göra avbokningar samt ändra din bokade tid. Tjänsten är öppen dygnet runt.